IPhone 2020 bude mať OLED obrazovku a dlho očakávaný 5G čip

IPhone 2020 bude mať OLED obrazovku a dlho očakávaný 5G čip





IPhone, ktorý je na ceste, môže vo svojich rôznych modeloch sklamať. Ani nie tak dizajnom, kamerou alebo obrazovkou ako vnútornou technológiou. Skutočnosť, že nebude obsahovať 5G čip, spôsobí, že ho mnohí budú považovať za zastaraný. Už sa mi zdá, že tieto sťažnosti na to, že sú také drahé, neprinášajú 5G. Musíme však vedieť, že táto technológia ešte nie je používateľom k dispozícii. K dispozícii sú 5G čipy, ale žiadne antény. Očakáva sa, že do konca roku 2020 alebo začiatkom roku 2021 ich v niektorých oblastiach začneme vidieť. Veľké mestá a hlavné mestá. Budeme musieť čakať ďalej. A iPhone 2020 bude ten, ktorý pôjde na 5G, spolu s ďalšími inováciami alebo vylepšeniami. Pozrime sa ďalej, čo je podľa analytikov.



2020 iPhone: 5G, OLED a väčšie

Iba dva mesiace od začiatkuiPhone XI,začali sme sa baviť o tom, čo s nimi bude. Záujem spočíva v tom, že sa z roka na rok zvyčajne veľa nezmení. Na druhej strane sa každé dve generácie javia ako niečo zaujímavejšie. Preto veľa ľudí mení svoj iPhone každé dve alebo tri generácie. Všetci analytici a médiá ďalejApplezačnite hovoriť o ich očakávania pre iPhone 2020. Pôjde o tri modely podobné tým súčasným, avšak s určitými zmenami.

Na jednej strane hovoríme o väčších obrazovkách, ale to nie je veľmi jasné. Zdá sa, že sa dohodli, že všetci prinesú OLED panely. A nielen to, ale aj 5G technológia. Je veľmi pravdepodobné, že bude k dispozícii vo všetkých troch modeloch, aj keď nikdy neviete. To môže byť spôsob, ako odlíšiť high-end z priemeru a ponúknuť tomu iPhonu niečo ekonomickejšieho nástupcu XR.



IPhone 2020 bude mať OLED obrazovku a dlho očakávaný 5G čip



Fotoaparát a operačný systém budú veľkým prínosom pre iPhone 2020

Aj keď sa médiá zameriavajú na OLED obrazovku, jej palce a 5G čip, vidím ďalší zaujímavý prvok. Toto je kamera. V záujme vylepšenia rozšírenej reality a jej posunutia na novú úroveň sa objektívy fotoaparátov podstatne vyvinú. Najmä zavedenie väčšej 3D technológie do objektívov. A nepríde siOS 13, ale s ďalšou aktualizáciou. Predpokladané iOS 14, ktorý sa bude viac zameriavať na iPhone ako na iPade.

Pridaním všetkých týchto noviniek a niektorých ďalších vidíme iPhone veľmi atraktívny a atraktívny. Uvidíme, čo pripravuje konkurencia a či si Apple dokáže udržať svoj úspech, pretože ako sme si povedali na začiatku, absencia 5G v tomto roku môže byť pre marketing negatívnou ranou, aj keď jej existencia by bola na pár rokov zbytočná .



Pozri tiež: Spoločnosť Apple odstraňuje 12-palcový MacBook a MacBook Air zo svojho obchodu