Skontrolujte, kto si prezeral váš príbeh Snap na Snapchate
Ako skontrolovať, kto si prezeral váš príbeh Snap na Snapchate
Váš príbeh Snapchat vám umožňuje zdieľať fotografiu alebo video so všetkými vašimi priateľmi Snapchat po dobu 24 hodín. Na rozdiel od bežnej fotografie alebo videa zo Snapchatu, ktoré môžete vidieť raz, je možné príbehy Snapchat prezerať znova a znova, kým nebudú zničené 24 hodín po ich zverejnení. Môžete tiež vidieť, koľko vašich priateľov na Snapchate videlo svoje príbehy Snapchat a ich mená.
Keď WhatsApp predstavil funkciu „vidieť“, ľudia boli nahnevaní. Táto funkcia znemožňovala ignorovať správu alebo odpovedať bez veľmi platného dôvodu. Nakoniec túto funkciu získali a replikovali ďalšie aplikácie na odosielanie správ. Každý má spôsob, ako to zakázať, na rozdiel od Snapchatu. To vám, či už v dobrom alebo v zlom, presne povie, kedy niekto videl vaše aktualizácie, správy alebo kedy píše. Snapchat vám doslova pošle upozornenie, keď niektorý z vašich kontaktov začne písať. Neexistuje spôsob, ako skryť svoju aktivitu v aplikácii, a to platí pre váš príbeh Snapchat. Môžete ľahko zistiť, kto videl váš príbeh Snap.
Prečítajte si tiež: Uložte dáta na Snapchat s cestovným režimom
Skontrolujte, kto videl váš príbeh Snap
Otvorte Snapchat a prejdite doľava, aby ste sa dostali na obrazovku Stories. Už by ste mali mať aktívny príbeh snapu. Klepnite na svoj príbeh. Dávajte pozor, aby ste neklepali na žiadne z troch bočných tlačidiel.

Keď klepnete na svoj príbeh, začne sa prehrávať. Ak sa pozriete na túto obrazovku, všimnete si v spodnej časti malú šípku. Prejdite nahor na tejto šípke. Otvorí sa panel s informáciami o tom, koľko ľudí videlo váš príbeh. Celkový počet zobrazení môžete vidieť v ľavom hornom rohu. Vedľa neho môžete vidieť, koľkokrát bol váš príbeh reprodukovaný.
Obmedzenia
Snap stories majú obmedzené trvanie 24 hodín. Tento obmedzený život znamená, že vaši sledovatelia / priatelia / verejnosť na Snapchate môžu v tom čase vidieť iba váš príbeh. Podobne môžete skontrolovať, kto videl váš príbeh snímky, pokiaľ je k dispozícii.
Keď váš príbeh prebehne, t. j. uplynie 24 hodín, už nemôžete kontrolovať, koľko zobrazení máte vo svojom príbehu. Ak potom do svojho príbehu pridáte ďalšie snímky, môžete skontrolovať iba zobrazenia tohto príbehu. Platnosť starších snímok v príbehu vyprší po 24 hodinách. Zobrazenia, ktoré vidíte v príbehu, sa týkajú snímok, ktoré sú stále v rámci 24-hodinového obdobia.
Ak chcete obmedziť, kto môže vidieť váš príbeh, môžete to urobiť. Môžete povoliť všetkým, ktorí vás sledujú, aby videli váš príbeh, alebo ho obmedziť len na vašich priateľov. Priatelia sú ľudia, ktorí vás sledujú a sledujú. Ak obmedzíte viditeľnosť svojho okamžitého príbehu iba na priateľov, ľudia, ktorých nesledujete, nebudú môcť vidieť váš príbeh.
Prečítajte si tiež: Ako odstrániť odoslanú správu na Snapchat
Ak chcete doplnok zdieľať s obmedzeným počtom priateľov, váš príbeh nie je najlepší spôsob, ako to urobiť. Namiesto toho je lepšie vytvoriť skupinu na Snapchat a zdieľať svoj príbeh so skupinou.
resetovať aplikáciu Windows 10 mail


