Čo sa stane, keď niekoho zablokujete na Snapchate?

fotoaparát samsung galaxy s7 zlyhal
Nie je žiadnym tajomstvom, že sociálne médiá šialenstvo sa vymklo spod kontroly, a preto je v skutočnosti o to dôležitejšie dať si pauzu. Ak je to len tento prípad, potom je možné ich účty jednoducho deaktivovať. Čo ak však existuje konkrétny používateľ, ktorý vás len obťažuje? V takom prípade by jedinou rozumnou voľbou bolo zablokovať ich tiež. V tomto článku tiež rozoberieme, čo sa vlastne stane, keď niekoho zablokujete na Snapchate. Takže ak vás to zaujíma, pokračujte v čítaní! Snapchat je vlastne vynikajúca aplikácia aj na vkladanie krátkeho obsahu. Môže to byť vo forme videí, ako aj fotografií, ktoré zmiznú po 24 hodinách. V tomto článku budeme hovoriť o tom, čo sa stane, keď niekoho zablokujete na Snapchate? Poďme začať!
Našťastie, ak sa vám nepáči konkrétny používateľ, môžete ho zablokovať. Blokovanie je tiež skvelý spôsob, ako zabrániť profilom spamu. Rozmýšľali ste však niekedy čo sa stane vždy, keď niekoho zablokujete na Snapchate ? Ak nie, potom sa jednoducho nebojte! O všetkých aspektoch súvisiacich s blokovaním na Snapchate vám povieme aj v tomto článku.
Čo sa stane, keď niekoho zablokujete na Snapchate?
Aké sú dôvody na zablokovanie niekoho na Snapchate?
Existuje veľa dôvodov, prečo potrebujete vedieť o funkcii blokovania na každej platforme sociálnych médií. V tomto článku sa teraz zaoberáme jednou takouto aplikáciou, teda Snapchatom. Nasleduje len niekoľko dôvodov:
- Možno budete chcieť obmedziť svoj obsah na cudzinca, ktorý bol tiež omylom pridaný do vášho zoznamu.
- V niektorých situáciách môžete tiež dostávať upozornenia na spam a potom snímky. Tieto notoricky známe účty si môžete nechať preč ich zablokovaním.
- Blokovanie je tiež vynikajúcou možnosťou na obmedzenie vášho obsahu od jedného používateľa vždy, keď nechcete, aby ho videli. Neskôr môžete pokračovať a odblokovať ich, keď príbeh vyprší po 24 hodinách.
- Niektorí ľudia radšej ponechajú svoje profily Snapchat súkromné, na rozdiel od influencerov. Blokovanie pomáha držať mimo firemné účty, ako aj iné verejné rukoväte, s ktorými môžu chlapci chcieť komunikovať.
Ak máte vzťah k niektorému z týchto dôvodov, musíte vedieť, ako môžete niekoho zablokovať na Snapchate a čo sa stane potom!
Čo sa stane, keď niekoho zablokujeme na Snapchate?
Teraz povedzme, že konkrétny používateľ je pre vás nepríjemný, a tak ste ho zablokovali. Existuje niekoľko zmien, ktoré sa skutočne uskutočnia vždy, keď teraz otvoríte aplikáciu.
- Keď niekoho zablokujete, nebude môcť vidieť váš príbeh ani vy nebudete môcť od neho odosielať ani prijímať žiadne snímky.
- Nebudete tiež môcť zdieľať žiadne správy ani s nimi chatovať.
- Po zablokovaní sa vy a ani blokovaný používateľ nebudete navzájom zobrazovať vo vyhľadávaní.
- Môžu si stále prezerať vaše verejné príbehy, ak ste ich len „odstránili“!
Blokovanie znižuje tieto šance na nulu.
Ako niekoho zablokovať na Snapchate?
Predtým, ako budete vedieť, čo sa stane, keď niekoho zablokujete na Snapchate. Poďme sa najprv pozrieť na proces blokovania! Ak chcete niekoho zablokovať, postupujte podľa týchto krokov:
- Musíte otvoriť chat používateľa, ktorého chcete zablokovať.
- Stačí nájsť tri vodorovné čiary v ľavom hornom rohu chatovať tiež.
- Z ponuky možností, ktoré sa teraz zobrazia, vyberte „ Blokovať '.
- Keď to urobíte, chatbox automaticky zmizne.
- Môžete tiež odstrániť používateľa zo svojho zoznamu priateľov namiesto blokovania pre menej drastické opatrenie.
Ak niekoho zablokujeme na Snapchate, vymažú sa chaty?
Pomerne často veľa používateľov zablokuje jednotlivcov vždy, keď pošlú nesprávnu správu. Otázka teda znie, či blokovanie skutočne odstráni správy? Po odoslaní správy si budú môcť pozrieť poslednú snímku, ktorú ste im poslali. Nemá teda vplyv na správy. Ale vynikajúcou alternatívou v tomto prípade by bolo zablokovať aj tohto jednotlivca.
Keď ich zablokujete, aplikácia vymaže všetky predchádzajúce správy a už vás naozaj nebudú mať v kontaktoch. Okrem toho sa váš profil nezobrazí vo výsledkoch vyhľadávania, čo znamená, že nebudú môcť nájsť váš Snapchat, kým ich tiež neodblokujete!
Treba poznamenať, že všetky neotvorené správy sa vymažú aj po 30 dňoch. Ak je teda používateľ neaktívny, existuje nádej, že nebude môcť otvoriť správu, ktorú ste omylom poslali!
Blokovanie ako funkcia nás všetkých chráni aj pred nevítanými interakciami. Pomáha nám tiež dostať sa preč od otravných cudzincov, ako aj od falošných účtov. Každému, koho nemáme radi, bráni v prístupe k našim profilom. Blokovanie má tiež vynikajúcu pomôcku v mnohých aplikáciách sociálnych médií, najmä Snapchat.
často kladené otázky
Čo sa stane s chatami, keď niekoho zablokujete na Snapchate?
Keď niekoho zablokujete na Snapchate, jeho profil zmizne z vášho zariadenia. Odstráni sa aj celá história chatu. Navyše ich už nebudete môcť nájsť vo svojom chatboxe. Jednotlivec, ktorý blokuje, však bude mať tieto správy stále vo svojom zariadení. Nebudú vám však môcť odpovedať ani posielať ďalšie správy!
Vymaže blokovanie niekoho na Snapchate uložené správy?
Ak na Snapchate zablokujete niekoho iného, z vášho zariadenia sa vymaže celá jeho história chatu. Stále však budú mať tieto správy vo svojich telefónoch. Jednoducho vám už nebudú môcť posielať ďalšie správy.
Zmiznú správy, keď niekoho zablokujete?
aktivovať starz play com
Správy tiež zmiznú z histórie chatu blokátora. Používateľ, ktorý bol zablokovaný, ich však stále bude môcť vidieť aj vo svojom chatboxe.
Viete zistiť, či vás niekto zablokoval na Snapchate?
Ak je niekto zablokovaný, nedostane upozornenie. Existuje však niekoľko ukazovateľov, ktoré vám môžu pomôcť zistiť, či ste boli zablokovaní alebo nie. No sú nasledovné:
- Ak nemôžete otvoriť a tiež vyhľadať ich profil.
- A ak od nich nedostanete žiadne správy.
- Ak nemôžete skontrolovať ich príbehy alebo tiež snímky.
Záver
Dobre, to bolo všetko, ľudia! Dúfam, že sa vám tento článok bude páčiť a bude pre vás užitočný. Dajte nám svoj názor na to. Tiež, ak máte ďalšie otázky a problémy súvisiace s týmto článkom. Potom nám dajte vedieť v sekcii komentárov nižšie. Čoskoro sa vám ozveme.
Prajem pekný deň!
Pozri tiež: Ako zistiť, či im niekto vymazal Instagram


