Telefóny iPhone 2020 budú mať väčšie rozmery a OLED obrazovky.

Aj keď sa očakáva, že nové modely iPhone, ktoré Apple uvedie neskôr v tomto roku, majú dizajn veľmi podobný ako iPhone XS, iPhone XS Max a iPhone XR v minulom roku, s veľkýmaktualizácia vo fotoaparáte,rovnako sa očakáva zachovanie rovnakej veľkosti obrazovky: Ak sú fámy tento týždeň pravdivé; iPhony 2020 budú mať väčšie rozmery a OLED obrazovky.





Začiatkom tohto roka sme počuli správy, že Apple plánuje zahrnúť OLED displeje pre všetky svoje modely, a bolo navrhnuté, aby spoločnosť v budúcom roku zmenila veľkosť iPhonu. Teraz to potvrdzuje nová správa analytika Ming-Chi Kuo, ktorý má v súvislosti s týmito rečami často pravdu.



ako požiadať o mobilné stránky na

Telefóny iPhone 2020 budú mať väčšie rozmery a OLED obrazovky.

IPhone 2020 bude mať väčšie rozmery a OLED obrazovky

Podľa MacRumors,Kuo sa dnes podelil o poznámku o výskume s taiwanskými médiami že špičkový iPhone od Apple, ktorý bude v podstate pokračovať v dedičstve iPhonu XS, bude mať rozmery 5,4 palca a 6,7 ​​palca, zatiaľ čo nižšia verzia 6,1 palca Model v palcoch bude naďalej dostupný, dostanete však OLED obrazovku. Tento posledný model je logickým nástupcom iPhonu XR, aj keď by predstavoval koniec LCD obrazovky Liquid Retina, ktorú spoločnosť Apple vytvorila špeciálne pre tento model.



Tieto nové dimenzie by predstavovali a mierny nárast v porovnaní so súčasným iPhone XS Max, zväčšenie približne o 0,2 palca, zatiaľ čo obrazovka budúcej verzie iPhone XS by sa zmenšila o 0,4 palca.



Je však dôležité mať na pamäti, že Kuo sa vzťahuje na veľkosť obrazovky, a nie na skutočné rozmery modelov iPhone 2020. O pomeroch strán nových obrazoviek sme zatiaľ nič nepočuli, takže je tiež možné, že sa fyzické rozmery iPhonu výrazne nemenia.

Definitívna zmena

Veľkosť obrazovky sa meria uhlopriečne z rohu do rohu, a preto nie vždy priamo súvisí so skutočnou povrchovou plochou obrazovky. Napríklad 5,8-palcová obrazovka na iPhone X 2017 bola v skutočnosti o niečo menšia ako 5,5-palcová obrazovka na iPhone 8 Plus, pretože ten mal nižší pomer strán.



Apple pripravuje svoju 5G technológiu

Kuo tiež opakuje predchádzajúce správy, že Apple prejde na technológiu 5G do roku 2020, navrhuje však iba to špičkové modely budú mať 5G modemové čipy, zatiaľ čo nástupca iPhonu XR zostane LTE zariadením. Kuo očakáva, že Apple do roku 2021 presunie všetky svoje telefóny iPhone na 5G a predpokladá, že spoločnosť bude mať vlastné vlastné 5G modemové čipy pripravené v rokoch 2022 až 2023.



Zatiaľ vieme len málo o veľkosti budúceho iPhone v roku 2020, aj keď sa dá povedať, že bude založený na iPhone 2019, ktorý sa, dúfame, dočkáme o pár mesiacov, a to bude obsahovať prepracované objektív kamerový systém pre modelové rady High, zatiaľ čo nástupca iPhone XR bude mať systém duálnych objektívov, bezdrôtové obojsmerné nabíjanie, vnútornú navigáciu a samozrejme nový a výkonnýČip Apple A13.

htt: //activate.starz.com

Pozri tiež: Máte pravdu a presne tak funguje tmavý režim systému iOS 13