Vidíte, koľkokrát si niekto pozrie váš príbeh

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, kto si skutočne prezerá tie príbehy, ktoré pridáte na svoj účet na Instagrame? A viete povedať, či to niekto videl viac ako raz? Niet sa čomu čudovať, keďže na všetky tieto otázky a ešte oveľa viac odpovieme. V tomto článku budeme hovoriť o tom, koľkokrát si niekto pozrie váš príbeh. Poďme začať!
Čo je príbeh Instagramu?
Instagram tiež vám umožňuje pridať obsah, ktorý zmizne po 24 hodinách. Toto je v podstate oddelené od vašich príspevkov, ktoré sú viditeľné vo vašom profile. Môžete upraviť súkromie na svojom účte, aby ste si mohli prispôsobiť, kto môže tieto miznúce príbehy zobraziť. Instagram pridal aj funkciu (Súkromné príbehy). To vám umožní vytvoriť si vlastné publikum aj pre vaše príbehy.
Môžete tiež znova uverejniť obsah svojho príbehu, aby ho mohli ľahko nájsť aj ostatní. Kliknutím na repost sa skutočne dostanete na pôvodný obsah. Ak chcete, aby váš príbeh trval dlhšie ako 24-hodinový limit, môžete si ho uložiť medzi svoje „Najdôležitejšie“. Váš uložený príbeh bude potom dostupný aj vo vašom profile.
Vidíte, koľkokrát si niekto pozrie váš príbeh
Instagram vám tiež umožňuje vidieť, kto si skutočne prezrel váš príbeh v aplikácii. Tiež vám dá vedieť, v akom poradí bol váš príbeh zobrazený. Týmto spôsobom môžete pravdepodobne uhádnuť, kto má zapnuté aj upozornenia na váš príbeh.
Ak chcete vidieť, kto si pozrel váš príbeh na Instagrame, otvorte aplikáciu a potom kliknite na svoj príbeh v ľavom hornom rohu.

V spodnej časti príbehu by ste mali vidieť tlačidlo „Vidieť“ spolu s obrázkami nad ním. To v podstate znamená, že váš príbeh bol tiež zobrazený. Vedľa položky „Videl“ je číslo, ktoré predstavuje počet ľudí, ktorí si pozreli váš príbeh, ktorý je videný cez 100 ľudí
5400 ot./min. Pevný disk proti 7200
Klepnutím na tlačidlo „Videl“ zobrazíte zoznam ľudí, ktorí si pozreli váš príbeh. Len tak môžete jednoducho prejsť prstom nahor na príbeh.
Vidíte, koľkokrát si niekto pozrie váš príbeh na Instagrame?
Môžete však vidieť, kto si pozrel váš príbeh, potom nie je možné zistiť, či si niekto prezrel váš príbeh viac ako raz. Vygenerovaný zoznam je v zásade založený na tom, kto si v akom bode pozrel váš príbeh. Ak si používateľ znova prezrel váš príbeh aj v neskoršej fáze, znova sa nevyplní.
Vždy, keď si nový používateľ pozrie váš príbeh, pridá sa na začiatok zoznamu. Ak si ho však znova pozrie osoba, ktorá si už váš príbeh prezrela, jeho meno sa tiež nedostane na vrchol zoznamu. To v skutočnosti znamená, že nemôžete povedať, či niekto videl váš príbeh raz alebo stokrát.
Môžete povedať, či niekto urobil screenshoty vášho príbehu?
Nie, Instagram vás neupozorní, ak používateľ skutočne urobí snímku obrazovky vášho príbehu. Niektoré aplikácie, ako napríklad Snapchat, však okamžite upozornia používateľa vždy, keď niekto nasníma jeho príbeh. V skutočnosti neexistuje spôsob, ako povedať to isté na Instagrame.
V skutočnosti, aj keď používateľ zdieľa váš príbeh s niekým, nebudete upozornení.
Ako zistiť, či niekto urobí screenshoty vašej DM fotky
Nová aktualizácia aplikácie vás teraz upozorní aj na to, keď používateľ urobí snímku obrazovky vašej DM fotky. Aby bolo jasné, jediné, kedy dostanete upozornenie, je, ak pošlete priamy obrázok (nasnímaný z vášho fotoaparátu) osobe a ona ju tiež nasníma. To isté neplatí pre príspevky, správy DM alebo odoslané príbehy.
Keď osoba nasníma váš obrázok DM a táto konverzácia sa dostane na začiatok zoznamu. Vo vašom zozname DM bude tiež uvedené „Snímka obrazovky“.
Navyše, otvorením chatu môžete tiež skontrolovať, či niekto urobil snímku obrazovky vašej DM fotky. Vedľa fotografie, ktorú ste poslali, sa zobrazí symbol snímky obrazovky.
A čo Snapchat? | môžete vidieť, koľkokrát si niekto pozrie váš príbeh
Hovorí vám teda Snapchat, koľkokrát sa zobrazí váš príbeh Snapchat?
V tomto aspekte sa Snapchat vlastne riadi rovnakým pravidlom ako Instagram. Aplikácia vám nedovolí zistiť, či používateľ skutočne videl váš príbeh viac ako raz. Až do nedávnej aktualizácie existoval aj trik, ako zistiť, či si niekto znova pozrel váš príbeh (keďže jeho meno by sa dostalo na začiatok zoznamu divákov). Nedávna aktualizácia však túto funkciu už zbavila.

Zoznam divákov sa teraz jednoducho vyplní na základe poradia, v ktorom bol príbeh skutočne sledovaný. Takže aj keď niekto znova uvidí váš príbeh, jeho meno sa neposunie na začiatok zoznamu.
Zobrazujú vám nejaké aplikácie sociálnych médií, koľkokrát váš príbeh zobrazí používateľ?
V súčasnosti to žiadna zo známych aplikácií sociálnych médií neumožňuje. Zdá sa, že všetci sledujú rovnakú ideológiu nechcených používateľov. Aby ste vedeli, že niekto videl ich príbeh viackrát.
Facebook, Instagram, WhatsApp a tiež Snapchat vám umožňujú vidieť, kto si pozrel váš príbeh. Nedávajte však vedieť, či si ho niekto znova prezrel. V skutočnosti ich divák uvádza zoznam všetkých obyvateľov úplne rovnakým spôsobom. Keď si niekto pozrie váš príbeh, jeho meno sa neposunie na začiatok, ak si ho pozrie znova.
Záver
Dobre, to bolo všetko, ľudia! Dúfam, že sa vám páči tento článok „Môžete vidieť, koľkokrát si niekto pozrie váš príbeh“ a tiež vám pomôže. Dajte nám svoj názor na to. Tiež, ak máte ďalšie otázky a problémy súvisiace s týmto článkom. Potom nám dajte vedieť v sekcii komentárov nižšie. Čoskoro sa vám ozveme.
Prajem pekný deň!
Pozri tiež: Rôzne spôsoby, ako vyriešiť chybu Rosetta Stone 9114 alebo 9117


