2020 Najlepšie emulátory NES pre zariadenia Android

Počuli ste už o emulátore NES? Emulátor NES je systém, ktorý vám pomôže hrať staré hry na vašom zariadení so systémom Android. Slovo NES v skutočnosti znamená Nintendo Entertainment System. Ide o akúsi ikonickú hernú konzolu. V tomto článku sa vám chystáme povedať 2020 najlepších emulátorov NES pre zariadenie Android. Poďme začať!





Hlavnou úlohou tejto konzoly je umožniť vám hrať tieto klasické hry. Ak ste však nostalgickí a chcete mať zážitok z hrania týchto exotických hier, môžete si nainštalovať aplikáciu NES z PlayStore. Tu som pridal niekoľko užitočných aplikácií emulátora NES pre Android, ktoré môžete bezplatne používať a užívať si tieto klasické hry.



Nintendo Entertainment System, štylizovaný ako NES, je jednou z najikonickejších herných konzol 90. rokov. Mal veľa obľúbených hier s jednoduchým ovládačom a množstvom obsahu vhodného pre rodinu. Systém už očividne nie je aktívny, no mnohí si spomínajú na tamojšie skvelé hry. Emulácia NES je pomerne stabilná a väčšina možností v tomto zozname je pevná ako skala. Väčšina z nich funguje veľmi dobre, má vysokú kompatibilitu s hrami, prispôsobiteľné ovládacie prvky a veľmi málo chýb. Necháme vás však vybrať si ten, ktorý vám najviac vyhovuje. Tu sú najlepšie emulátory NES pre Android! Môžete zdvojnásobiť nostalgiu a tiež si vziať jeden z týchto ovládačov Bluetooth v štýle NES, ak chcete. Sú prekvapivo lacné spolu s dobrými recenziami.

Ako používať emulátory NES | Emulátory NES pre Android

Aby ste mohli legálne hrať hry NES v emulátore, musíte použiť originálne kazety NES, aby ste si sami vypísali herné súbory. To znamená získať kazety NES, ktoré už vlastníte, čo môže byť ťažké, ak hľadáte konkrétnu hru. Je však možné zakúpiť hry na eBay a váš miestny obchod s nezávislými hrami bude mať zvyčajne niečo, čo si môžete prezerať. Ak nemôžete nájsť hru legálnymi prostriedkami, emulácia sa bohužiaľ rýchlo môže zmeniť na pirátstvo.



programy ako popcorn time

To znamená, že existujú online sprievodcovia o vyhadzovaní kaziet NES, aby ste mohli hrať hry správnym a legálnym spôsobom, a všetko, čo musíte urobiť, je pozrieť si príručku na NeoGAF tu. Nákup potrebného hardvéru stojí okolo 20 dolárov a rýchlo vám umožní preniesť vaše hry NES do digitálnych verzií. Ktoré si môžete vziať na cesty na svojom telefóne.



Existuje veľa emulátorov NES pre Android. Môžete ich získať z webových stránok tretích strán a v Obchode Play je niekoľko ďalších. Mnohé z nich sú však riffy na týchto emulátoroch a mnohé ďalšie sú len reklamnou návnadou. Neodporúčame. Môžete použiť akékoľvek iné emulátory ako tie, ktoré sú uvedené v zozname. Príjemnú zábavu!

John Ness

Ján NESS je najnovšia verzia aplikácií emulátorov John SNES a John NES pre zariadenia so systémom Android. Ponúka manuálnu integráciu hier a ľahko ovládateľné rozhranie aplikácie. ROM a herné súbory si majú stiahnuť používatelia. Funguje bezchybne s novším hardvérom a je tiež kompatibilný s Androidom 6.0+ alebo novším. Obsahuje čistý NES a SNES engine.



Vlastnosti

  • Tento emulátor ponúka špičkové herné audio a vizuálne vykreslenie.
  • Poskytuje plne prispôsobiteľné klávesy, profily a rozloženia.
  • Väčšina gamepadov podporovaných systémom Android cez Bluetooth/MOGA funguje perfektne.
  • Podporuje klávesnicu na obrazovke a pokročilé možnosti vyhľadávania hier pre interné úložisko aj pamäťovú kartu SD.
  • Používatelia môžu snímať herné snímky obrazovky, napríklad vyrezávať tortu, a tiež podporujú cheaty.

Keď prvýkrát načítate John NESS, aplikácia skontroluje hardvér vášho systému. To umožňuje, aby sa na hlavnom displeji v aplikácii zobrazil váš úplný zoznam hier. Všetky uložené ROM sa automaticky načítajú do tohto zoznamu, čím sa aplikácia naplní informáciami a uľahčí sa automatické spustenie prehrávania. Výber hry je taký jednoduchý, že na ňu ťuknete prstom. Aj keď si môžete vybrať aj prezeranie hier cez konkrétne priečinky. Dizajn aplikácie Johna NES nie je v žiadnom prípade úžasný, žiadny emulátor v skutočnosti nie je. Je však funkčný a pomerne ľahko sa v ňom prechádza. Jedinou ďalšou skutočne dôležitou ikonou v tomto zozname je ikona ponuky, ktorá vám umožňuje prístup k nastaveniam a niektorým pokročilým funkciám. Ale predtým, než sa ponoríme do hrubej podstaty tohto emulátora.



Výkon

Čo sa týka výkonu, nemáme žiadne zásadné výhrady. Všetko sa hrá hladko a príjemne a zvuk znie tak ostrý a čistý, ako by ste očakávali. Pri hraní hry nedochádza k žiadnemu citeľnému oneskoreniu vstupu, pokiaľ by sme mohli povedať, a dokonca aj ovládacie prvky na obrazovke sa výborne používajú. Štandardné rozloženie je približne také pohodlné, ako nájdete v emulátore, pričom tlačidlá A a B sú vrstvené. D-pad je v prístupnej časti displeja a aplikácia automaticky prejde do režimu celej obrazovky, pričom v ľavom dolnom rohu stále zobrazuje čas. V ľavom hornom rohu nájdete možnosť rýchleho uloženia hry a dokonca je tu aj možnosť načítať uloženú hru priamo do ručného nástroja Dropbox. Pri hľadaní prenosu uložených položiek medzi rôznymi zariadeniami.

V ponuke nastavení však nájdete obvyklý zoznam nastavení, ktoré by ste mali od emulátora očakávať. Ďalšie niektoré extra bonusové nastavenia, ktoré sú naozaj zaujímavé. Na rozdiel od väčšiny emulátorov má John NES možnosť zmeniť preferovaný režim napájania.

ako zobraziť môj profil ako niekto iný na facebooku

Môžete tiež ovládať pomer strán vašich hier, ktoré sú štandardne nastavené na pôvodné rozlíšenie 256 × 240 (alebo približne 16:15). Ale 4:3 aj 16:9 sú dostupné v ponuke nastavení pre každého, kto chce zmeniť vzhľad svojich hier na tablete.

Nostalgia.Ness

Jednou z najpopulárnejších a najkvalitnejších aplikácií emulátorov NES pre Android je Nostalgia NES . Keď chcete hrať starú klasickú hru na novom a najnovšom zariadení so systémom Android, žiadna iná aplikácia vám nepomôže ako táto. Táto aplikácia je vyrobená s moderným a užívateľsky prívetivým rozhraním, ktoré bude vždy pripravené na to, aby ste mohli hrať svoje obľúbené hry. Mali by ste však tiež vedieť, že táto aplikácia emulátora neobsahuje žiadne hry. Môžete ho však použiť, aby ste mali nárok na tieto hry.

Vlastnosti

  • Automatické ukladanie priebehu hry a niektoré z nich je možné uložiť prostredníctvom e-mailu.
  • Celkovo je k dispozícii 8 manuálnych slotov pre herný postup.
  • Prispôsobiteľný virtuálny ovládač pre lepší zážitok.
  • K dispozícii je režim ovládača WiFi.
  • Môžete použiť profesionálnu verziu tejto aplikácie, aby ste si užili niečo exkluzívnejšie.

Ako väčšina emulátorov, Nostalgia.NES automaticky prehľadá vaše interné úložisko alebo SD kartu, aby našiel ROM balíčky vo vašom zariadení. Po dokončení sa na domovskej obrazovke aplikácie zobrazí načítaný zoznam vášho obsahu. Kompletný s úplným zoznamom zoradeným podľa názvu, najčastejšie hraného, ​​posledného hraného a naposledy vloženého do emulátora. Môžete tiež vyhľadávať v celej svojej knižnici hier. Vďaka tomu je ľahké nájsť presne ten správny balík ROM, ktorý hľadáte. Grafika v Nostalgia.NES je prinajmenšom zaujímavá a jedinečná.

Písmo je neuveriteľne štylizované a využíva vzhľad 80. rokov zvýraznený modrým odtieňom podobným Tronu. To pripomína Android 4.0 Ice Cream Sandwich, ktorý často používal čiernu a modrú farbu na vytvorenie holografického vzhľadu. Aplikácia nenačítava obrázky, ale používa kazetu NES na určenie každej hry v zozname.

Rovnako ako John NES, aj tu existuje prepínač kvality emulácie, hoci je určený skôr na kontrolu výkonu vášho zariadenia ako na spotrebu batérie. Niekoľko ďalších rôznych poznámok: Nostalgia.NES vám tiež umožňuje ovládať aplikáciu cez WiFi. Takže môžete pripojiť svoje zariadenie k televízoru a hrať na veľkej obrazovke a tiež umožňuje emuláciu príslušenstva Zapper Gun.

môžem hrať hry wii na prepínači -

Retro8 | Emulátory NES pre Android

Retro8 je jedným z najnovších emulátorov NES pre Android na zozname. Je od rovnakých vývojárov SuperRetro16, jedného z najlepších a najúspešnejších emulátorov SNES. Tento vyzerá na papieri skvele. Môže sa pochváliť tisíckami cheatových kódov, podporou ovládačov Bluetooth, integráciou sprievodcu v hre, turbo režimom a má tiež podporu pištole Zapper. K dispozícii je tiež synchronizácia v cloude pre niekoľko zariadení. Integrácia herného sprievodcu je pre nás novinkou, túto funkciu sme ešte nevideli. Je to však stále celkom nové a existuje niekoľko chýb, najmä s bezdrôtovými ovládačmi a niektorými ROM. Sme si istí, že sa to v priebehu budúceho roka zlepší, takže to musíte sledovať.

Retro8 je jedným z novších emulátorov, ktorý sa pripojil k tomuto zoznamu, ale to mu nebráni v tom, aby bol vynikajúcou alternatívou k John NES a Nostalgia.NES. Je to skvelá alternatíva k obom platformám a za pouhých 1,99 USD je to skvelý stred medzi 3,99 USD John NES a tiež Nostalgiou zadarmo s reklamami. Aplikácia je jedným z lepšie vyzerajúcich emulátorov, ktoré sme videli v systéme Android a z hľadiska čistého grafického dizajnu. V skutočnosti vyzerá a pôsobí veľmi podobne ako konzoly NES Classic a SNES Classic vyrábané spoločnosťou Nintendo. Rovnako ako John NES, aj Retro8 prehľadá váš systém, aby našiel uložené súbory ROM na vašom úložisku alebo na SD karte. Potom automaticky importuje zoznam hier do vášho zariadenia.

NES. Emu

Chcete vyskúšať klasický emulátor NES alebo konzolu Famicom? Môžete skúsiť NES.emu. Je to jeden z najpoužívanejších pokročilých emulátorov Famicom, ktorý je vyrobený na základe FCEUX 2.2.3-svn. Pri vývoji tejto aplikácie ju vývojári testujú na takmer všetkých najnovších telefónoch a zakaždým ukáže uspokojivý výsledok. Pomocou tohto užitočného emulátora však môžete hrať akúkoľvek zo svojich obľúbených videohier založených na ROM.

ako zmazať chat v nesúlade

Vlastnosti

  • Má stabilnú zálohovaciu pamäť a podporu ukladania.
  • Podporujte všetky hry rôznych formátov založené na ROM.
  • K dispozícii je emulácia diskového systému Famicom.
  • Umožnite vám vychutnať si hranie hier pomocou dodatočnej podpory Bluetooth, ovládača a klávesnice.
  • Môžete tiež použiť veľa prispôsobiteľných a preddefinovaných cheatových súborov.

Ovládanie je tu pevné, aj keď grafika je tiež trochu zastaraná. Všetko beží tak hladko, ako by ste očakávali od obľúbeného emulátora NES pre Android. Emulátor je jedným z najvyššie hodnotených v tomto zozname a je ľahké pochopiť prečo. Proste to funguje a funguje to dobre.

NES.emu je jedným z niekoľkých známych emulátorov od vývojára Roberta Brogliu. Okrem svojho emulátora NES, ktorý je tu uvedený, vyvinul aj SNES9x. Často sa považuje za jeden z najlepších emulátorov SNES na dnešnom trhu, ako aj GBA.emu, GBC.emu a dokonca aj jeho emulátor Atari 2600, 2600.emu. Je známy tým, že vyrába kvalitný softvér, ktorý funguje dobre na takmer akomkoľvek zariadení

Záver

Dobre, to bolo všetko, ľudia! Dúfam, že sa vám tento článok NES Emulators for Android páči a bude pre vás užitočný. Dajte nám svoj názor na to. Tiež, ak máte ďalšie otázky týkajúce sa tohto článku. Potom nám dajte vedieť v sekcii komentárov nižšie. Čoskoro sa vám ozveme.

Prajem pekný deň!

Pozri tiež: Čo je TikTok a je TikTok vhodný pre deti?