Najlepšie emulátory NES pre zariadenie Android v roku 2020

Počuli ste niekedy o emulátore NES? NES Emulator je systém, ktorý vám pomáha hrať staré hry na vašom zariadení so systémom Android. Slovo NES v skutočnosti znamená Nintendo Entertainment System. Ide o akúsi ikonickú hernú konzolu. V tomto článku vám teraz povieme Najlepšie emulátory NES pre zariadenie Android 2020. Poďme začať!





Hlavnou úlohou tejto konzoly je vytvoriť spôsob, ako hrať tieto klasické hry. Ak však máte nostalgiu a chcete si vyskúšať hranie týchto exotických hier, môžete si nainštalovať aplikáciu NES z PlayStore. Tu som pridal niekoľko užitočných aplikácií NES Emulator pre Android, ktoré môžete zadarmo nájsť a vychutnať si tieto klasické hry.



Nintendo Entertainment System, štylizovaný ako NES, je jednou z najikonickejších herných konzol 90. rokov. Mala veľa populárnych hier s jednoduchým ovládačom a veľa obsahu vhodného pre rodinu. Systém zjavne už nie je aktívny, ale mnohí si pamätajú jeho vynikajúce hry. Emulácia NES je pomerne stabilná a väčšina možností v tomto zozname je pevná. Väčšina z nich funguje mimoriadne dobre, má vysokú kompatibilitu s hrami, prispôsobiteľné ovládanie a veľmi málo chýb. Necháme vás, aby ste si vybrali ten, ktorý vám najlepšie vyhovuje. Tu sú najlepšie emulátory NES pre Android! Môžete zdvojnásobiť svoju nostalgiu a ak chcete, môžete tiež chytiť jeden z týchto ovládačov Bluetooth v štýle NES. Sú prekvapivo lacné a majú dobré recenzie.

Ako používať emulátory NES Emulátory NES pre Android

Ak chcete legálne hrať hry NES v emulátore, musíte na vypisovanie súborov z hry použiť originálne kazety NES. To znamená získať kazety NES, ktoré už vlastníte, čo môže byť ťažké, ak hľadáte konkrétnu hru. Na eBay je možné nakupovať hry a váš miestny nezávislý obchod s použitými hrami bude mať zvyčajne k dispozícii niečo, čo môžete prehliadať. Ak hru nenájdete legálnymi prostriedkami, potom sa emulácia môže bohužiaľ rýchlo zmeniť na pirátstvo.



To znamená, že existujú online príručky o vybíjaní vašich kaziet NES, aby ste mohli hrať hry správnym a legálnym spôsobom. Všetko, čo musíte urobiť, je pozrieť si sprievodcu na NeoGAF tu. Nákup potrebného hardvéru stojí okolo 20 dolárov a môže vám rýchlo umožniť preniesť vaše hry NES do digitálnych verzií. Ktoré si môžete vziať na cestách so svojím telefónom.



Existuje veľa emulátorov NES pre Android. Môžete ich získať z webových stránok tretích strán a v Obchode Play je niekoľko ďalších. Mnohé z nich sú však riffy na týchto emulátoroch a mnohé ďalšie sú iba ad bait. Neodporúčame. Môžete použiť akékoľvek iné emulátory ako tie, ktoré sú uvedené v zozname. Bavte sa!

ako skryť hry, ktoré hráte na pare

John Ness

John NESS je najnovšia verzia aplikácií emulátorov John SNES a John NES pre zariadenia Android. Ponúka manuálnu integráciu hier a ľahko ovládateľné rozhranie aplikácie. ROM a súbory s hrami majú byť načítané používateľmi. Funguje bezchybne s novším hardvérom a je kompatibilný aj so systémom Android 6.0+ alebo novším. Je vybavený čistým motorom NES a SNES.



Vlastnosti

  • Tento emulátor ponúka špičkové zvukové a vizuálne vykreslenie v hre.
  • Poskytuje plne prispôsobiteľné klávesy, profily a rozloženia.
  • Väčšina gamepadov podporovaných Androidom cez Bluetooth / MOGA funguje perfektne.
  • Podporuje klávesnicu na obrazovke a pokročilé možnosti vyhľadávania hier pre interné aj SD karty.
  • Používatelia môžu vytvárať snímky obrazovky z hier, ako je napríklad vyrezávanie torty, a tiež podporujú kódy cheatov.

Pri prvom načítaní aplikácie John NESS aplikácia skontroluje hardvér vášho systému. To umožňuje hlavnému displeju aplikácie zobraziť celý zoznam hier. Akékoľvek vyhodené pamäte ROM sa automaticky načítajú do tohto zoznamu, čím sa do aplikácie zaplnia informácie a uľahčí sa automatické spustenie prehrávania. Vybrať si hru je také ľahké ako klepnúť na ňu prstom. Aj keď si môžete tiež zvoliť prechádzanie hier cez konkrétne priečinky. Dizajn aplikácií od Johna NES nie je nijako nádherný, v skutočnosti žiadny emulátor nie je. Je však funkčný a jeho prechádzanie je pomerne ľahké. Jedinou ďalšou skutočne dôležitou ikonou v tomto zozname je ikona ponuky, ktorá umožňuje prístup k nastaveniam a niektorým pokročilým funkciám. Ale predtým, ako sa ponoríme do drsnosti tohto emulátora.



Výkon

Pokiaľ ide o výkon, nemáme žiadne väčšie sťažnosti. Všetko je plynulé a príjemné na hranie a zvuk znie tak ostro a zreteľne, ako by ste čakali. Pri hraní hry nie je možné zaznamenať žiadne citeľné oneskorenie vstupu, dokonca aj ovládacie prvky na obrazovke sa cítia vynikajúco. Štandardné rozloženie je asi také pohodlné, ako to nájdete v emulátore, tlačidlá A a B sú vrstvené. D-pad je v prístupnej časti displeja a aplikácia sa automaticky prepne do režimu celej obrazovky, zatiaľ čo zobrazuje čas v ľavom dolnom rohu. V ľavom hornom rohu nájdete možnosť rýchleho uloženia hry a dokonca existuje možnosť načítať uložené súbory priamo do ručného nástroja Dropbox. Pri pohľade na prenos uložených údajov medzi rôznymi zariadeniami.

V ponuke nastavení však nájdete obvyklý zoznam nastavení, ktoré by ste od emulátora mali očakávať. Dodatočné niektoré ďalšie bonusové nastavenia, ktoré sú skutočne zaujímavé. Na rozdiel od väčšiny emulátorov má John NES možnosť zmeniť vami preferovaný režim napájania.

Môžete tiež ovládať pomer strán svojich hier, ktoré sú predvolene nastavené na pôvodné rozlíšenie 256 × 240 (alebo okolo 16:15). Ale 4: 3 aj 16: 9 sú k dispozícii v ponuke nastavení pre všetkých, ktorí chcú zmeniť vzhľad svojich hier na tablete.

Nostalgia. Ness

Jedna z najpopulárnejších a najkvalitnejších aplikácií NES Emulator pre Android je Nostalgia NES . Ak si chcete zahrať klasickú hru starých čias na novom a najnovšom zariadení s Androidom, táto iná vám už nepomôže. Táto aplikácia je vyrobená s moderným a užívateľsky prívetivým rozhraním, ktoré bude vždy pripravené na to, aby ste mohli hrať svoje obľúbené hry. Mali by ste však tiež vedieť, že táto emulátorová aplikácia neobsahuje žiadne hry. Môžete ho však použiť, aby ste mali nárok na tieto hry.

živé tapety na plochu pre Android

Vlastnosti

  • Postup automatického ukladania hry a niektoré z nich je možné uložiť prostredníctvom e-mailu.
  • Celkovo je k dispozícii 8 manuálnych slotov pre postup hry.
  • Nastaviteľný virtuálny radič pre lepší zážitok.
  • K dispozícii je režim radiča WiFi.
  • Môžete použiť profesionálnu verziu tejto aplikácie a vychutnať si niečo exkluzívnejšie.

Rovnako ako väčšina emulátorov, aj Nostalgia.NES automaticky prehľadá vaše interné úložisko alebo kartu SD a vyhľadá balíčky ROM vo vašom zariadení. Po dokončení sa na domovskej obrazovke aplikácie zobrazí načítaný zoznam vášho obsahu. Kompletný s celým zoznamom zoradeným podľa názvu, najhranejšie, naposledy hrané a naposledy vložené do emulátora. Môžete tiež prehľadať celú knižnicu hier. Vďaka tomu je ľahké nájsť presne ten pravý balík ROM, ktorý hľadáte. Grafika v Nostalgia.NES je mierne povedané zaujímavá a jedinečná.

Písmo je neuveriteľne štylizované a využíva vzhľad z 80. rokov zvýraznený modrým odtieňom podobným Tronu. Pripomína to Android 4.0 Ice Cream Sandwich, ktorý často používal čiernu a modrú farbu na vytvorenie holo podobného vzhľadu. Aplikácia nenačíta grafiku, ale na určenie každej hry v zozname používa kazetu NES.

Rovnako ako John NES existuje prepínanie kvality emulácie, aj keď je určené viac na kontrolu výkonu vášho zariadenia ako na spotrebu batérie. Niekoľko ďalších rôznych poznámok: Nostalgia.NES vám tiež umožňuje ovládať aplikáciu cez WiFi. Takže môžete pripojiť svoje zariadenie k televízoru a hrať na veľkej obrazovke. Umožňuje to tiež emuláciu príslušenstva Zapper Gun.

Retro8 | Emulátory NES pre Android

Retro8 je jedným z najnovších emulátorov NES pre Android v zozname. Pochádza od rovnakých vývojárov ako SuperRetro16, jedného z najlepších a najúspešnejších emulátorov SNES. Tento vyzerá na papieri výborne. Môže sa pochváliť tisíckami cheatových kódov, podporou ovládačov Bluetooth, integráciou sprievodcov v hrách, režimom turbo a má tiež podporu zbraní Zapper. K dispozícii je tiež cloudová synchronizácia pre niekoľko zariadení. Integrácia herného sprievodcu je pre nás nová, túto funkciu sme ešte nevideli. Je to však stále celkom nové a sú tu určité chyby, najmä pri bezdrôtových ovládačoch a niektorých ROM. Určite vieme, že sa to v priebehu budúceho roka zlepší, takže to musíte neustále sledovať.

Retro8 je jedným z novších emulátorov, ktorý sa pripojil k tomuto zoznamu, ale to mu nezabráni v tom, aby nebol vynikajúcou alternatívou k Johnovi NES a Nostalgii.NES. Je to skvelá alternatíva k obom platformám a za pouhých 1,99 dolárov predstavuje vynikajúci prostriedok medzi 3,99 dolárov za John NES a bezplatnou reklamou Nostalgia. Aplikácia je jedným z lepšie vyzerajúcich emulátorov, ktoré sme videli na Androide a čo sa týka čistého grafického dizajnu. V skutočnosti vyzerá a vyzerá dosť podobne ako konzoly NES Classic a SNES Classic od spoločnosti Nintendo. Rovnako ako John NES, Retro8 prehľadá váš systém a vyhľadá vaše vyhodené súbory ROM buď na vašom úložisku, alebo na SD karte. Potom sa zoznam hier automaticky naimportuje do vášho zariadenia.

NES.Emu

Chlapci, chcete vyskúšať klasickú konzolu NES Emulator alebo Famicom? Môžete vyskúšať NES.emu. Je to jeden z najpoužívanejších pokročilých emulátorov Famicom, ktorý je vyrobený na báze FCEUX 2.2.3-svn. Pri vývoji tejto aplikácie ju vývojári testujú takmer na všetkých najnovších telefónoch a zakaždým, keď sa zobrazí uspokojivý výsledok. Pomocou tohto užitočného emulátora si však môžete zahrať ktorúkoľvek zo svojich obľúbených videohier založených na pamäti ROM.

Vlastnosti

  • Má stabilnú záložnú pamäť a podporu ukladania.
  • Podporujte akékoľvek hry založené na ROM rôznych formátov.
  • K dispozícii je emulácia diskového systému Famicom.
  • Doprajte si hranie hier pomocou ďalšej podpory Bluetooth, ovládača a klávesnice.
  • Môžete tiež použiť množstvo prispôsobiteľných a preddefinovaných súborov cheatov.

Ovládacie prvky sú v tomto prípade stabilné, aj keď grafika je tiež trochu zastaraná. Všetko beží tak hladko, ako by ste čakali od populárneho emulátora NES pre Android. Emulátor je jedným z najlepšie hodnotených v tomto zozname a je ľahké pochopiť, prečo. Proste to funguje a funguje to dobre.

koreňová galaxia poznámka 5 verizon

NES.emu je jedným z niekoľkých známych emulátorov od vývojára Roberta Broglia. Okrem tu uvedeného emulátora NES vyvinul aj SNES9x. Často sa považoval za jeden z najlepších emulátorov SNES na súčasnom trhu, rovnako ako GBA.emu, GBC.emu a dokonca aj jeho emulátor Atari 2600, 2600.emu. Je známy tým, že vyrába kvalitný softvér, ktorý funguje dobre na takmer akomkoľvek zariadení

Záver

Dobre, to bolo všetko, ľudia! Dúfam, že sa vám týmto článkom páči tento článok o emulátoroch NES pre Android a bude vám užitočný. Dajte nám o tom spätnú väzbu. Tiež, ak máte ďalšie otázky týkajúce sa tohto článku. Dajte nám potom vedieť v sekcii komentárov nižšie. Čoskoro sa ozveme.

Prajem vám krásny deň!

Pozri tiež: Čo je TikTok a je TikTok vhodný pre deti?